Četiri medalje i šest individualnih priznanja za OK Apatin u Zrenjaninu
Nekoliko stotina učesnika u mlađim kategorijama, devojčica i dečaka, okupilo se u subotu  na zrenjaninskom Trgu slobode na tradicionalnom, sedmom po redu turniru  „Street volley Zrenjanin 2017“. Ovaj turnir u uličnoj odbojci je u kalendaru  turnira odbojkaškog saveza Vojvodine.
 
Turnir je održan u organizaciji muškog Odbojkaškog kluba „Klek Srbija šume“ i pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, a manifestaciji su prisustvovali i predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović, funkcioner Odbojkaškog saveza Srbije Dušan Keser, kao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura koji je i proglasio turnir otvorenim.
 
Pozdravljajući najmlađe odbojkaše koji su u Zrenjanin stigli iz klubova širom Srbije, Salapura je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što su svi oni došli na sedmi „Strit volej“ turnir koji se i ove godine održava u okviru krovne, gradske manifestacije „Dani piva“, poznate u celoj Srbiji.
 
Na Trgu slobode igralo se na 13 odbojkaških terena a centralni gradski prostor bio je u potpunosti ispunjen mladim odbojkašima.
 
 
Odbojkaški klub" Apatin" je nastupio sa pet ekipa i osvojio  četiri  medalje, tri bronzane i jednu srebrnu:
 
2005. godište - drugo i treće mesto
2003. godište - treće mesto
2002. godište - treće mesto
 
Pored četiri osvojene medalje, OK "Apatin" je pripalo i ukupno šest individulanih nagrada: 

Zorić Dragana - najbolji server 
Mirić Dunja  - najbolji bloker
Bogunović Aleksandra -najbolji tehničar
Anja Dobrijević - najbolji primač
Ivana Miler - najbolji smečer 

Miloš Popović - najbolji trener 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar