Borbelj i Gajčin proglašeni za najuspešnije sportiste opštine Apatin u 2017. godini

Sportski savez opštine Apatin na svečanoj ceremonije, održanoj u Domu kulture, svečano je uručio priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim kolektivima za 2017. godinu.


Priznanja su sportistima uručili Aranka Binder, pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, i Igor Kovačić, bivši kajakaš i učesnik Olimpijskih igara u Sidneju 2000. godine, a prisutne su, u ime opštine Apatin i Sportskog saveza kao organizatora, pozdravili predsednik opštine Milan Škrbić i Dragan Popović, predsednik Sportskog saveza opštine Apatin.


Po oceni stručnog žirija, sportiskinja godine je šahistkinja Marina Gajčin, a najbolji sportista je atletičar Đuro Borbelj.


U kategoriji mladih sportista nagrađeni su košarkaš Miloš Glušica, član Košarkaškog kluba ,,Dunav'' i Sanja Maleš, članica Odbojkaškog kluba ,,Apatin''.

Za najuspešnijeg stručnjaka u sportu proglašena je Milka Nikšić, trener rukometnog kluba “Pik” iz Prigrevice, dok je za najuspešnijeg sportskog radnika izabran Đuro Kovačić iz Kajakaškog kluba ,,Panonija''.


Za najuspešniji sportski kolektiv u 2017. godini proglašen je Kuglaški klub Apatin, a najuspešnija sportska manifestacija je “ASIKS Dunavski polumaraton”, u ogranizaciji Atletskog kluba ,,Apatin''.


Ove godine dodeljene su još dve nagrade. Za doprinos razvoju fitnes sporta u opštini Apatin nagradu je posthumno dobila tragično nastradala Milica Beslać, a istu je primio njen brat Nenad Beslać. Za doprinos u razvoju fudbala u Prigrevici i brojne uspehe Fudbalskog kluba ,,Bratstvo'' nagradu je, takođe posthumno, dobio Goran Nesvanulica – Klipi, nekadašnji predsednik kluba, a priznanje je primio njegov sin Luka Nesvanulica. Ove dve nagrade uručio je Slobodan Bačić, sekretar Sportskog saveza opštine Apatin.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar