Bogat vikend za apatinske odbojkašice
Seniorke odbojkaškog kluba "Apatin" će u subotu i nedelju učestvovati na dva turnira, u Osijeku i Odžacima, gde će odigrati ukupno  osam utakmica.
 
Apatinke su u subotu na Međunarodnom turniru u Osijeku koji organizuje OK "Linga" Osijek. Odbojkašice Apatina su u grupi sa ŽOK "Vukovarom" i OK "Linga". Na turniru učestvuje devet klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, koji su podeljeni u tri grupe. Svaki klub će odigrati četiri utakmice, dve u grupi i dve za plasman. Otvaranje turnira je u 9 sati i 30 minuta. Utakmice se igraju na tri odbojkaška terena u Osiječkoj Areni, sportskoj hali Gradski vrt. Proglašenje pobednika je u 19.00 sati.
 

U nedelju je u Odžacima turnir u konkurenciji seniorki povodom jubileja 10 godina od osnivanja OK "Gox-in". Najavljeno je učešće devet ekipa koje će biti podeljene u tri grupe. Otvaranje turnira je u 9 sati i 30 minuta dodela nagrada u 20,00 sati. Turnir se igra na tri odbojkaška terena  u Sportsko-poslovnom centru u Odžacima, a svaka ekipa će odigrati 4 utakmice. Apatinke su u grupi sa OK "Vizura"  Ruma i OK "Gox-in" Odžaci. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar