Apatinu potvrđeno domaćinstvo Street volley turnira u 2017. godini

Komisija Odbojkaškog saveza Vojvodine za Street volley će od 2017. godine učestvovati aktivno u organizaciji turnira koji će se održati u 25 gradova širom Vojvodine.

Do sad je 6 gradova dostavilo potrebnu dokumentaciju: Subotica, Apatin, Novi Bečej, Bačka Palanka, Srbobran i Novi Sad i dobili su termine u kojim će organizovati svoj turnir.

U planu je još 20 gradova u kojim će odbojkaške mreže biti postavljene na trgovima i glavnim ulicama.
Očekuje se da će tokom proleća i leta 2017. godine više od 10000 najmlađih odbojkaša i odbojkašica učestvovati na Street volley turnirima širom pokrajine.

Završni turnir biče održan u Novom Sadu u Dunavskoj i Zmaj Jovinoj ulici ali i na platou ispred Spensa a ovaj turnir organizovaće komisija Odbojkaškog saveza Vojvodine.

Apatin je domaćin 27-28. maja. Street Volley Apatin 2017 biće održan u ulici Srpskih vladara i na Trgu Nikole Tesle. U ovoj 2016. godini na Street volley turniru u Apatinu učestvovalo je 1200 dečaka i devojčica koji su igrali odbojku na 22 mini odbojkaška terena.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar