Apatinski “Bucov” ekipni pobednik u Nevesinju
Na jezeru Alagovac kod Nevesinja je održano jubilarno 10. međunarodno takmičenje u sportskom ribolovu. Ekipno pobeda je pripala timu USR Bucov iz Apatina.  
 
Na takmičenju je nastupilo 12 ekipa iz Srbije, Crne Gore i BiH što je još jedna potvrda da ribolovci rado dolaze na Nevesinjsku olimpijadu kao i nastavak uspešne i bratske saradnje pecaroša Apatina i Nevesinja. 
 
Organizator takmičenja Sportsko-ribolovno društvo "Zalomka" ima dodatni razlog za zadovoljstvo pošto je član ovog Društva Goran Simeonović imao najbolji rezultat od svih takmičara u tri sektora. 
 
 
Zlatna medalja u ekipnoj konkurenciji pripala je Udruženju sportskih ribolovaca „Bucov“ iz Apatina, drugo mesto zauzela je „Glavatica“ iz Jablanice, a treći su bili nevesinjski ribolovci
Medalje i pehare pobednicima uručili su v.d načelnika Odjeljenja za privredu i društvene delatnosti Siniša Bratić i predsednik SRD „Zalomka“ Gradimir Spremo
 
Rezultati po sektorima:
 
Sektor 1:
1. Goran Simeonović ( Nevesinje)
2. Ćazim Arfadžin (Jablanica)
3. Salem Gila (Vogošća)
 
Sektor 2:
1. Dušan Ćukteraš (Bileća)
2. Anton Šafhauzer (Sarajevo)
3. Admir Šehić (Jablanica)
 
Sektor 3:
1. Ranko Vuksanović (Nikšić)
2. Marko Kajić (Žepče)
3. Milan Ćopić (Apatin) 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar