Apatinski atletičari uspešni u Crvenki i Kuli

Mladi apatinski atletičari predvođeni Milicom Zanze, prošlog vikenda nastupali su na Finalnom regionalnom takmičenju u mini višeboju koje je održano u Crvenki.  

Najuspešnija u Crvenki je bila Milica Zanze, koja je posle tri discipline odnela ubedljivu pobede. Vicešampionsku titulu osvojio je Nemanja Kovačević, bronzano odličje je izmaklo Eleni Ćopić koja je u neizvesnoj borbi na kraju takmičenja zauzela četvrto mesto, dobar nastup imala je i Jelena Kuridža koja je osvojila sedmo mesto. 
 
Dan pre takmičenja u Crvenki, u Kuli je održana 11. Trka prijateljstva, u kojoj je deonicama na 5 i 10 kilometara i u štafetnoj trci (2 h 5 km) nastupilo blizu 1000 takmičara i takmičarki iz Srbije, Mađarske, Slovenije, BiH, Hrvatske, Kenije, među kojima i veliki broj atletičara AK Apatin i Dobro jutro Apatine. 
 
Najuspešniji su bili Mariana Čegar Lukić i Saša Antić,iz AK Apatin, koji su u štafetnoj trci osvojili treće mesto. U istoj trci nastupile su tri štafete koju su činili članovi Dobro jutro Apatine (Marija Bubalo, Nenad Pribojan, Petar Bubalo, Darija Amanović, Zoran Rakić, Aleksandra Rapajić i Jasmina Kljajić) koje su osvojile šesto, osmo i 15. mesto. Zoran Radičanin je u trci na 10 kilometara zauzeo drugo mesto u starosnoj kategoriji, Snežana Milošević je u sveukupnom plasmanu u istoj trci u ženskoj konkurenciji zauzela sedmo mesto, dok je Alisa Bajić osvojila 45. mesto, trku na 10 kilometara istrčao je i Nenad Đorđević Apa Skaj. U trci na 5 kilometara Branka Veličković osvojila je 17. mesto u ukupnom plasmanu, u istoj trci u muškoj konurenciji Nemanja Đurić osvojio je 24. mesto. 
 
U toku su pripreme za organizaciju jubilarnog 24. Apatinskog Dunavskog polumaratona (trke na 21,097 km i 10 km) koji se održava 20.oktobra i za koje vlada veliko interesovanje trkača iz zemlje i okruženja. 
 
 
 
 
  
 
  
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar