Apatinske odbojkašice prve na okružnom takmičenju

Na Okružnom takmičenju u odbojci za osnovne škole, koje je održano u Kuli odbojkašice OŠ Žarko Zrenjanin iz Apatina osvojile su prvo mesto.

Apatinke su u polufinalnoj utakmici pobedile domaću ekipu OŠ Petefi brigada sa maksimalnih 2:0 u setovima. U finalnoj utakmici učenice OŠ Žarko Zrenjanin iz Apatina su pobedile OŠ Dositej Obradović Sombor takođe sa 2:0 u setovima.

Kao najbolja ženska ekipa iz regiona odbojkašice iz Apatina obezbedile su plasman na finalni turnir Vojvodine, Međuokružno takmičenje koje će biti održano u Kikindi 23. marta. Pobednik Međuokružnog takmičenja izboriće plasman na Sportsku olimpijadu, koja će biti održana u Novom Sadu od 9. do 16 maja.

Odbojkašice iz Apatina je do plasmana na finalni turnir pokrajinskog prvenstva vodio kao trener profesor Milorad Mrđa. Odbojkaška ekipa je jedina sportska ekipa OŠ Žarko Zrenjanin koja je u školskoj 2019-2020 godini izborila plasman na Međuokružno takmičenje, među četiri najbolje osnovne škole u Vojvodini.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar