Apatinke na odbojkaškom turniru na Kopaoniku

Odbojkašice  osnovne škole "Žarko Zrenjanin" učestvovaće od 23. do 25. maja na Brzeću ( Kopaonik) na Državnom prvenstvu u odbojci i rukometu za osnovne škole, i malom fudbalu za srednje škole. 

Naše sportistkinje nalaze se u B grupi sa OŠ "Kralj Aleksandar I" iz Požarevca, OŠ "Ljubica Nada Radosavljević" iz Zaječara i OŠ "Radoje Domanović" iz Novog Beograda. Igra se po sistemu svako sa svakim u grupi, da bi se nakon grupne faze odigrale utakmice za konačni plasman.

U svim sportovima učestvuje po osam najboljih škola iz Srbije koje su prošle najpre školsko,potom opštinsko,okružno i međuokružno takmičenje. Ovo je prvi put da jedna ženska ekipa u nekim od sportova predstavlja opštinu Apatin na školskom Republičkom takmičenju. Iz tabora odbojkaške ekipe Apatina poručuju da su igračice spremne  i da se nadaju da mogu da osvoje neku od medalja.

U istom periodu na Brzeću će biti  organizovan naučni skup sa temom"Terminologija školskog i dečijeg sporta".


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar