Apatinke i Kupusinci pobednici opštinskog takmičenja u odbojci

U Apatinu je održano opštinsko takmičenje u odbojci u konkurenciji osnovnih škola na kome su svoje predstavnike imale četiri škole i to OŠ ''Jožef Atila'' Kupusina, OŠ ''Mladost'' Prigrevica, OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' Apatin i OŠ ,,Kiš Ferenc'' Svilojevo.

U konkurenciji devojčica, nakon pobeda u polufinalnim utakmicama, sastale su se u finalu Apatinke i Prigrevčanke. Pobednice opštinskog  takmičenja su učenice OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' iz Apatina koje su u finalnoj utakmici sa 2:0 u setovima pobedile odbojkašice OŠ ,,Mladost'' iz Prigrevice.
 
U konkurenciji učenika dečaci OŠ ,,Jožef Atila'' iz Kupusine su osvojili prvo mesto. Oni su sa 2:0 u setovima pobedili u finalu odbojkaše, učenike OŠ ,,Kiš Ferenc'' iz Svilojeva.
 
Pobednici opštinskog takmičenja za školsku godinu 2018./2019. godinu, učenice OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' Apatin i učenici OŠ ,,Jožef Atila'' iz Kupusine, stekli su pravo učešća na okružnom takmičenju koje će biti održano tokom marta meseca u Kuli.
 
Odbojka je poslednjih 10 godina najmasovniji školski sport u Srbiji među osnovcima, a tako je i poslednjih 10 godina u opštini Apatin, jer uglavnom svake godine učestvuju sve škole na opštinskom takmičenju u obe konkurencije.
 
Takmičenje u odbojci  je sjajno organizovao Savez za školski sport opštine Apatin uz podršku Sportskog saveza opštine Apatin. Tehnički organizator ovog takmičenja je bio Odbojkaški klub Apatin. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar