Apatinkama bodovi iz Beograda

Pauzu u prvenstvu Super lige Srbije za kuglaše i kuglašice, ekipe koriste da bi odigrale odložene susrete prva tri kola. Apatinke su svoju utakmicu trećeg kola Super lige odigrale u Beogradu na kuglani Banjica, gde ih je ugostila domaća ekipa “Pobednik” .

Kuglašice Apatina bile su raspoložene za igru, pa su oborile 3.265 čunjeva i ubedljivo savladale domaće igračice sa 7:1.

Najbolja u redovima Apatinki je bila Biljana Popović sa 584, a odmah iza nje Jasna Orlović sa 573 oborena čunja. Njih dve ujedno čine i najbolju šestorku kola, kako gostujućih tako i domaćih ekipa.

Igračke poene su osvojile još Snežana Petrović (537), Suzana Pajić – Noemi Heđbeli (od 60. hica) (530), Silvana Štulić –Jelena Barać (od 60. hica) (514). Odloženu utakmicu prvog kola sa Sentom, Apatinke će odigrati u subotu, 17. oktobra, u 16 časova, na kuglani Narodna bašta u Senti.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar