Apatinci Majstorović i Jovanić ostvarili odličan plasman na Prvenstvu Vojvodine

Iako među najmlađima u konkurenciji 40 kuglaša Vojvodine, dva mlada “lava” apatinskog superligaša, Predrag Majstorović i Strahinja Jovanić, su ostvarili odličan plasman na pojedinačnom Prvenstvu Vojvodine odigranom 12.januara na kuglani u Kljajićevu.

Majstorović je sa 604 oborena čunja zauzeo treće, a Jovanić sa 581, rezultatom ispod njegovih mogućnosti deveto mesto i tako se našli u grupi koja je izborila plasman na Prvenstvo Srbije. Predvodnici novog talasa apatinskog kuglanja na ovaj način potvrđuju da njihovo ime već izaziva respekt u društvu najboljih kuglaša Srbije pa se na predstojećem državnom prvenstvu s pravom očekuje i neka od medalja. Dovoljno je samo da favoritima bar na tren zadrhti ruka, a onda Peđa i Straja idu do kraja, odnosno do pobedničkog postolja.

Izvor i foto: plovarica.org.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar