Apatin 2016: Džigijeva zbirka fudbalskih majstorija

Zimski turnir u malom fudbalu pod nazivom Apatin 2016 iz utakmice u utakmicu izaziva sve veće interesovanje i u velikoj meri ispunjava očekivanja posetilaca. Trećeg dana su pojedinci bukvalno blistali, a to se pre svega odnosi na Dejana Džigija Smiljanića koji je u konkurenciji veterana postigao svih pet pogodaka za svoju ekipu i podsetio na dane kada je sa pravom biran za najboljeg igrača turnira.

Velika borbenost i dosta pogodaka viđeno je kod seniora, koji su zbog zalaganja i nekoliko veoma atraktivnih poteza tokom čitavih utakmica dobijali aplauze sa tribina.

Na razočarenje organizatora, Sportskog saveza opštine Apatin, somborska ekipa Čivas, koja je najavila učešće odustala je bez da je obavestila bilo koga iz organizacionog odbora. Takav neodgovoran potez komšija u velikoj je meri poremetio raspored utakmica, a treba naglasiti da im je prilikom dogovora o učešću organizator izašao u susret i prilagodio njihovim potrebama termine igranja, ali očigledno da ni to nije bilo dovoljno.

Rezultati mečeva odigranih trećeg dana:

Veterani:

Česma invest – Džigi 1:5   
Picerija Zamak – Apatinska pivara 2:4

Seniori: 

Grupa A:

Česma invest – Kafe plesni bar Trik 7:4
Kafe Ekstra-Poljomarket-Restoran Šaran – Vlaneks 5:4

Današnji program počinje od 16 sati i 30 minuta utakmicama pionira, a nakon toga od 18 sati i 30 minuta na scenu stupaju seniori.

16.30h pioniri: Papir šop - Džimi komerc
17.10h pioniri: Paksel - Via Produkt
17.50h pioniri: Madrid - Česma invest
18.30h seniori - B grupa: Omladinci - Restoran Marina
19.20h seniori - B grupa: Tigrovi - Keš trans-Dina sistem
20.10h seniori - B grupa: JVO 58 - Mont izgradnja


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar