Apa-futsal i ove godine organizuje humantarni turnir na pesku

Klub malog fudbala Apa-futsal i ove godine organizuje tradicionalni, četvrti po redu, humanitarni turnir u fudbalu na pesku pod nazivom Apa-futsal beach soccer kup 2017.

Turnir će biti održan na terenu pored Plave ruže 22. jula. U prethodne tri godine postojanja turnira prikupljeno je oko 100.000 dinara a ta sredstva su iskorišćena za poboljšanje uslova korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama pri Centru za socijalni rad u Apatinu.

"Drago nam je da smo uspeli da poboljšamo uslove korisnicima Dnevnog boravka i da na neki način "nateramo" i druge da se angažuju u pomoći korisnicima. Želja nam je da ove godine sredstva prikupljena od kotizacija usmerimo ka drugim fizičkim licima ili organizacijama kojima je pomoć takođe potrebna. Stoga smo otvoreni za sve predloge i sugestije, a sa željom da i ove, kao i svih prethodnih godina pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija." - rekao je predsednik KMF Apa-futsal Branislav Milojičić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar