4 medalje za apatinsku Panoniju na Prvenstvu Vojvodine u mini kajaku

Na otvorenom prvenstvu Vojvodine u mini kajaku  za dečake i devojčice 2005.-2008. godište, koje je održano u zalivu kod apatinske plaže, nastupilo je 15 klubova iz Srbije.

Mladi kajakaši su se nadmetali u 20 trka na dužinama od 1000 i 500 metara.

Ekipno najbolji je bio Dunav iz Bezdana čiji su takmičari pobedili u čak sedam trka. Drugo mesto u ekipnom plasmanu  zauzeo je BSK iz Borče, a treće Tarkett iz Bačke Palanke.

Takmičari domaćina, apatinske Panonije su doneli radost svim  prisutnim gledaocima na obali i u jakoj konkurenciji osvojili ekipno peto mesto najavljujući tako dolazak jedne nove uspešne generacije.

Mladi apatinski kajakaši su osvojili četiri medalje, a "najsjajniju" srebrnu je u trci na 1000 metara je osvojila Lana Šokac.

Bronzanim medaljama su se okitili Dane Kerti (2008. godište)) na 1000 metara, Luka Smiljanić (2006.godište) na istoj deonici i dvosed Smiljanić - Kerti u trci na 500 metara.

Ovo takmičenje je besprekorno organizovao KK Panonija uz podršku Kajak kanu saveza Vojvodine i SO Apatin.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar