Festival ulične odbojke sutra u Apatinu

Apatin će sutra, 4. jula, biti domaćin festivala ulične odbojke, pod nazivom Street volley Apatin 2020. Turnir će se održati u centru grada duž Ulice Srpskih vladara sa početkom u 10 časova. Odbojku će igrati dečaci i devojčice uzrasta od 8 do 16 godina podeljeni u osam (devojčice) i šest kategorija (dečaci).

Očekuje se dolazak preko 40 klubova i oko 150 ekipa. Na turniru ove godine zbog situacije sa koronavirusom i problema na graničnim prelazima ne učestvuju klubovi iz  Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Za prve tri ekipe u svim kategorijama su obezbeđene medalje, pehari, kao i pojedinačne nagrade. Na turniru će suditi 20 sudija sa teritorije Vojvodine.

Street volley turnir Apatin predstavlja međunarodni ulični turnir u mini odbojci, koji ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u vrhunskom sportu kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.

Ulična odbojka u Apatinu, Street volley Apatin 2020, Festival ulične odbojke u Apatinu, OK Apatin

 Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar