Zasijao most u Crvenki

Zaposleni u JKP “Vodovod” Crvenka pojačali su poslednjih dana aktivnosti na uređenju i ulepšavanju Crvenke. Međutim, kako sami ističu, nije dovoljno da se radi samo na lepoti mesta već je bitna i bezbednost učesnika u saobraćaju. Upravo iz tog razloga popravnjene su prelazne ploče na teretnom mostu a postavljeno je i osvetljenje kako bi svi oni koji prelaze most imali maksimalnu preglednost i bezbednost prilikom prelaska mosta.

Kako je istakao direktor JKP “Vodovod” Crvenka Marko Pešić, cilj i jeste pre svega bezbednost svih učesnika u saobraćaju.
- Pored redovnih aktivnosti uređenja koje se sprovodi u Crvenki, pojačanim intenzitetom se radi i na podizanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju u našem mestu. Tim povodom su popravljene prelazne ploče na crvenačkom teretnom mostu, a postavljena je i dodatna rasveta kako bi bezbednost bila još veća. Svakako ćemo nastaviti sa uređenjem našeg mesta kako bi ga učinili još lepšim i bezbednijim za sve naše građane, istakao je direktor JKP “Vodovod” Crvenka Marko Pešić.
 
Izvor: JKP ,,Vodovod'' Crvenka
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar