Započeli radovi na izgradnji kružne raskrsnice u Somboru

U sredu 25 oktobra, uklanjanjem 16 stabala na ukrštanju ulica Filipa Kljajića, Josifa Pančića i Svetog Save, zvanično su počeli radovi na izgradnji kružne raskrsnice u tom delu grada.

Izvođači radova su „Vojput“ d.o.o. iz Subotice i „Somborelektro“ doo iz Sombora, uz pomoć javnih preduzeća „Zelenilo“ i „Prostor, a procenjena vrednost radova je 22 miliona dinara.
 
Za vreme izgradnje kružne raskrsnice postavljena je privremena saobraćajna signalizacija za vođenje saobraćaja alternativnim pravcima, a po Projektu privremene saobraćajne signalizacije izrađenog od strane „DP-ing“ DOO iz Novog Bečeja. Prema tom projektu, saobraćaj iz smera Novog Sada biće preusmeren na alternativne pravce ulicama Prizrenska, Ognjena Price i Beogradskom, dok će saobraćaj iz smera Subotice biti preusmeren na alternativne pravce ulicama Žarka Zrenjanina, Štrosmajerova i Ivana Gorana Kovačića.
 
Rok za izvođenje radova na kružnoj raskrsnici je 50 dana.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar