Za utorak najavljena isključenja struje u delovima Prigrevice i Apatina

Radovi na elektro mreži, a koji su zakazani za ponedeljak, 22. maj u Prigrevici, odloženi su za utorak, 23. maj. Tog dana će bez struje ostati, u periodu od 08,30 do 12,30 sati, potrošaci iz sledećih ulica i delova sela: S.Matića, N.Tesla, N.Marakovića, Kralja Petra I, Željeznicka, Blok 39, Mirka Štulića, V.Karadžića, Dragana Rakića, Svilojevska, Apatinski put i delovi okolnih ulica koji se naslanjaju na iste.


Takođe za utorak, 23. maj, u Apatinu je planirano  isključenje u periodu od 08,30 do 10 sati za potrošače iz sledećih ulica: Lovačka (od Prigrevačke do Marije Bursać), 29. Novembar, Karađorđeva, J.Kolaka od Nove do S.Opsenice, Nova, parna strana od broja 2 do broja 54, kao i neparna strana od broja 1 do broja 43. U istom intervalu bez struje će biti i Auto praonica iza “Metala”.           
 

U periodu od 10 do 11,30 sati biće isključen Blok Lika, ulazi  I, II, III, zgrada u Đ.Đakovića 11, ulica M.Oreškovića (od S.Vladara do Prigrevačke), S.Vladara (parna strana, od broja 42 do broja 66, kao i neparna strana od broja 49 do broja 69), Prigrevačka (od M.Oreškovića do Nove) i nova zgrada u Bloku 56.                  

U intervalu od 11,30 do 12,30 sati planirano je isključenje za ulice Đ.Đakovića i Đ.Salaja, M.Oreškovića (od N.Tesle do S.Vladara), objekat C i D u ulici Đ.Đakovića, dok će u periodu od 12,30 do 13,30 sati biti isključena Srednja ulica (od N.Tesle do Partizanske), N.Tesla (od M.Oreškovića do Njegoševe) i Nova zgrada na broju 28 u Srednjoj ulici.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar