Vredni kulski komunalci nastavljaju sa uređenjem opštine

JKP Ruskom iz Ruskog Krstura u Kruščiću je posebnu pažnju posvetio uređenju dečijeg igrališta kako bi najmlađi meštani sela mogli nesmetano da se igraju i uživaju u ovom lepom vremenu. Pokošena je trava, sakupljeno je lišće i smeće.

Vredna ekipa komunalnih radnika istog preduzeća takođe je radila na uređenju svog sela. Nastavili su  uređenje dvorišta i površina oko Doma zdravlja, orezane su grane, pokošena je trava i uklonjen je korov. Takođe, planirano je i sređivanje parka u centru.
 
 
JKP Radnik iz Sivca seklo je samoniklo rastinje, a radilo se i krčenje korova, košenje zelenih površina i odvoz granja iz ulica na teritoriji celog naseljenog mesta. Pored ovih aktivnosti radnici će nastaviti sa praksom košenja ispred napuštenih kuća i objekata.
 
Radnici čistoće i zelenila Komunalca iz Kule nastavili su sa redovnim aktivnnostima održavanja grada. Košenje, orezavanje grana i sakupljanje smeća je svakodnevna aktivnost. Pored toga nastavljeno je sa uređenjem katoličkog groblja i sa radovima kod stambenih zgrada u ulici Veljka Vlahovića.
 
 
JKP Vodovod iz Crvenke pažnju je posvetio olucima. Čitave godine atmosferska voda, kiša, sneg i grad pada na krovove i sliva se na njih, takođe pada i lišće i mahovina sa crepova, stoga je jako važno voditi računa o njima i redovno ih čistiti. Upravo iz tog razloga su radnici JKP "Vodovod"-a rešili da očiste oluke na stambenoj zgradi u Koloniji, a takođe odrađeno je i jesenje orezivanje grana.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar