lokacija: Sombor
objavljeno: 20.02.2019.

U toku sanacija udarnih rupa na putevima u Bezdanu i Monoštoru

Saopštenja

Radnici JKP „Zelenilo“ Sombor nastavili su ovih dana, u okviru  poslova zimske službe, saniranje udarnih rupa na kolovozu, korišćenjem tzv. hladnog asfalta.   

Nakon što su prethodnih sedmica krpljene rupe na ulicama u gradu, na Monoštorskom putu, na pravcu prema Gakovu i Rastini, Čonoplji, salaškim naseljenima Bilić i Rančevo, danas je realizovano saniranje kolovoza hladnim asfaltom u naseljeni mestima Bezdan i Bački Monoštor.
Aktivnosti  „Zelenila“ će, po potrebi, i ubuduće biti realizovane na svim putevima i ulicama I i II prioriteta zimske službe. 
Popravka puta hladnim asfaltom, kao interventna mera, primenjuje se u zimskim uslovima, kada je potrebno brzo i efikasno zatrpati rupe, dok ne počne prava građevinska sezona, kada prorade asfaltne baze.

Izvor i foto: JKP ,,Zelenilo'' Sombor
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su Z. J. (1971) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje...

Radnici „Zelenila“ juče su nastavili sa uređenjem prostora oko nedavno izgrađene kružne saobraćajnice na ukrštanju Ulice Filipa Kljajića,...

Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o lišavanju slobode lica iz okoline Kule zbog zbog postojanja osnova...

U akciji Prirodno je da brinemo Crédit Agricole Srbija zasadila je 2.500 sadnica kedra na površini od jednog...

Javna rasprava o nacrtu Statuta opštine Кula, u trajanju od 15 (petnaest) dana,  započela je 15. marta 2019....

Novi PerSu market svečano je otvoren u subotu 16. marta, u Svilojevu, na adresi Glavna 30. Na dan otvaranja,...