lokacija: Sombor
objavljeno: 07.11.2018.

U toku radovi u Bloku 82 u Somboru

Saopštenja

U bloku 82 u toku su radovi na izgradnji saobraćajnica i parternog uređenja istih koji obuhvata izgradnju saobraćajnice „P2“, „P3“, „P4“ i „C“. Izgradnja se odnosi na kolovoze, trotoare, parkinge,  biciklističke staze, atmosfersku kanalizaciju i javnu rasvetu.

Saobraćajnica „ S“ produžetak ulice Slaviše Vajnera Čiče, od Prote Mateje Nenadovića do „obilaznice“. Dužina predmetne deonice iznosi 120,0m, širine kolovoza 5,5m.
 
Saobraćajnica „P3“ produžetak ulice Gruje Dedića, od ulice Prote Mateje Nenadovića do „obilaznice“.Dužina predmetne deonice iznosi 130,0m, širine kolovoza 5,5m.
 
Saobraćajnica „P4“ produžetak ulice JNA, od ulice Prote Mateje Nenadovića do „obilaznice“.Dužina predmetne deonice iznosi 140,0m, širine kolovoza 5,5m.
 
Saobraćajnica „P2“ paralelna Prote Mateje Nenadovića i „obilaznici“ od „P1“ do „P4“.Dužina predmetne deonice iznosi 600,0m, širine kolovoza 5,5m.
 
Projektom je predviđena izgradnja novih parking mesta. Parking mesta se izvode od betonkih raster kocki.
Širina planiranih trotoara je 2,0m. Predviđeno je popločavanje betonskim elementima. Takođe su planirane biciklističke staze uz trotoare.

JKP „Prostor“ Sombor kao Upravljač puta, obavlja poslove stručno tehničkog nadzora.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor ove nedelje posreduje za sledeća radna mesta:

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima...

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su...

Javno komunalno preduzeće ''Parking servis Sombor'' Sombor obaveštava građane da za vreme Uskršnjih i Prvomajskih praznika neće vršiti...

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Sombor ove nedelje posreduje za sledeća radna mesta:

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je...