U subotu u Apatinu Medlab organizuje besplatnu analizu krvi za penzionere

Laboratorija Medlab Apatin će, u okviru obaležavanja Dana opštine Apatin, sprovesti humanitarnu akciju besplatne analize glukoze i lipidnog statusa u krvi namenjenu penzionerima sa najnižim primanjima u Apatinu, što su već načelno i dogovorili sa  Udruženjem penzionera.

- Jedna od osnovnih vrednosti naše kompanije, od samog osnivanja do danas, je društveno odgovorno poslovanje i ponašanje koje podrazumeva i odgovoran odnos prema zajednici u kojoj poslujemo. U tom cilju kreirali smo filantropski projekat “Zajedno do zdravlja”  koji realizujemo u svim gradovima i opštinama na teritoriji AP Vojvodina u kojima poslujemo, kažu u ovoj laboratoriji.  
 
Akcijom besplatne analize glukoze i lipidnog statusa u krvi biće obuhvaćeno 30 penzionera i realizovaće se u prostorijama Udruženja penzionera, u subotu, 3. novembra, u intervalu od 9,00 do 10,00 sati. 
 
Kako najavljuju iz Medlaba, ovu humanitarnu akiju namenjenu penzionerima svojim prisustvom će podržati predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i dr sci. med. Milan Ubavić, osnivač MEDLAB-a.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar