Svetozar Miletić: Radovi na izgradnji rezervoara i crpne stanice teku po planu

Radovi na izgradnji rezervoara i crpne stanice u naseljenom mestu Svetozar Miletić, usled loših vremenskih uslova, odvijaju se otežano, ali nisu obustavljeni, kako bi se uspeli okončati u predviđenim rokovima. 

- Prethodna godina je bila izuzetno dobra za nas. Puno značajnih stvari smo okončali, ali i dosta projekata započeli koji se kontinuirano nastavljaju u ovoj godini. Jedan od veoma značajnih projekata na kome trenutno radimo je i izgradnja ovog rezervoara i crpne stanice. Кao što smo već napomenuli, izgradnjom ovog kapitalnog objekta biće omogućeno snabdevanje vodom naseljenog mesta Svetozar Miletić sa CSV Jaroš Sombor. Ono što mi se posebno dopada je taj polet i energija svih nas, da želimo da idemo napred i da se nismo uljuljkali u svakodnevnim poslovima, koji se podrazumevaju. Ne treba zaboraviti da naša fabrika vode i uređaj za prečišćavanje otpadnih voda rade 24 sata dnevno, 365 dana u godini. To je kontinuiran rad i mnogo truda treba da se uloži da ta postrojenja rade dobro i da se ne mora čekati na havariju, već se sve unapred servisira, popravlja i održava. Ipak, nije dovoljno da se preduzeće bavi samo time. Treba da unapređujemo svoj rad, širimo mrežu i stignemo do svih potrošača, istakla je direktorka Vodokanala, Jasmina Bobić.

Izvor: JKP ,,Vodokanal'' Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar