Somborsko Zelenilo otpočelo pripremne radove za izgradnju kružnice

Radnici JKP “Zelenilo” Sombor otpočeli su danas (utorak 23.10.) uklanjanje stabala na ukrštanju ulica Filipa Kljajića, Josifa Pančića i Svetog Save, u sklopu pripremnih radova za izgradnju kružne raskrsnice u tom delu grada.

Nakon što su radnici EDB-a isključili struju, radnici “Zelenila” su sa motornim testerama u rukama, koristeći pokretne visinske platforme kao i ostalu potrebnu opremu i vozila, uklonili 16 stabala koja su predstavljala smetnju izgradnji nove kružne raskrsnice. 
 
Kako je ranije saopšteno iz JKP "Prostor" Sombor od 22. oktobra 2018. godine, zbog izgradnje kružne raskrsnice, deo ulice Filipa Kljajića, kod ukrštanja sa ulicom Josipa Pančića i Svetog Save će biti zatvoren za saobraćaj, a za vreme izgradnje kružnog toka biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija za preusmeravanje saobraćaja alternativnim pravcima po Projektu privremene saobraćajne signalizacije.
 
Rok za završetak radova na kružnoj raskrsnici je 50 dana.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar