Somborsko Zelenilo nastavlja sa poslovima orezivanja i uklanjanja devastiranih stabala na području sela i grada

Radnici „Zelenila“ nastavili su ovih dana poslove orezivanja i uklanjanja devastiranih stabala na području Sombora i u naseljenim mestima na teritoriji Grada. 

Po rešenju komunalnog inspektora Odeljenja inspekcije i komunalne policije, orezivanje i uklanjanje sasušenih i trulih grana i stabala realizovano je u Bačkom Monoštoru ( Dunavska, Dolska, Zagrebačka, Bezdanska, Ulica Ive lole Ribara), i u Bačkom Bregu (Ulica Ernesta Kiša, Jugoslovenska, Gakovačka...).  

Orezane su sve suve i polomljene grane koje su ugrožavale krovove i fasade stambenih objekata, nadzemne instalacije i ometale bezbednost saobraćaja, a „Zelenilo“ je, po Rešenju, dužno da biomelemom zaštiti rane nastale orezivanjem. 
Na području Sombora motorne testere i teretna vozila s „korpama“ dejstvovali su prethodnih dana u Skopljanskoj, Ulici Alekse Dundića, na Prvomajskom bulevaru, Ulici Žarka Zrenjanina, Konjovićevoj, Braće Miladinov, Stevana Sremca, na uglu Vojničke i Staparskog puta, u Partizanskoj ulici, Blagojevićevoj, Branislava Nušića, Ivana Milutinovića, na Vencu vojvode Živojina Mišića, Prote Mateje Nenadovića, Slaviše Vajnera Čiče...
Juče (sreda) je orezivanje i uklanjanje grana i stabala realizovano u Ulici Kamenka Gargrčina, Rade Krstića, Branka Ćopića, Skopljanskoj, Vase Stajića, Vojvođanskoj, Josifa Pančića, Jovana Popovića, Sportskoj, Gruje Dedića... 

Narednih dana, ako to budu dozvolili vremenski uslovi, aktivnosti „Zelenila“ će biti nastavljene u Somboru i ostalim naseljenim mestima.

Izvor i foto: JKP ,,Zelenilo'' Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar