Somborski Vodokanal gradi kanalizacionu mrežu, Zelenilo u fazi jesenjeg uređenja grada

Početkom prošle nedelje otpočeli su radovi na izgradnji dela kanalizacione mreže u ulici Filipa Kljajića, u delu gde je predviđena izgradnja novog kružnog toka. Uporedo sa radovima na kanalizaciji otpadnih voda, otpočeli su i radovi na rekonstrukciji ulične vodovodne linije.

Radovi na kanalizaciji otpadnih voda se sprovode u fazama i u prvoj fazi je izgrađeno oko 24 metara cevi, nastavak radova se očekuje narednom periodu. Kada su upitanju radovi na rekonstrukciji vodovodne linije, oni su još uvek u toku, a planirano je da se zameni oko 130 metara cevi i pratečih elemenata na mraži.
Tokom radova na rekonstrukci vodovodne mreže tokom protekle nedelje došlo je do prekida vodosnabdevanja potrošača, ali je prekid trajao minimalno kako bi potrošači nesmetano mogli da obavljaju svoje aktivnosti. Planirano je da se radovi okončaju do kraja ove nedelje, kažu iz JKP-a Vodokanal.
 
 
JKP “Zelenilo” započelo je redovnu akciju sakupljanja lišća. Vredni radnici su  uz pomoć tzv. ”duvača” sakupljali list na najprometnijim delovima grada, kao što su Staparski put i deo ispred zgrade čuvene Županije.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar