Sombor: Održana smotra zimske službe

Zimska služba je spremna za prve intervencije na putevima i gradskim ulicama u Somboru, rečeno je prilikom smotre opreme i tehnike na punktu službe na Bezdanskom putu na rasadniku „Acel„ JKP „Zelenila“ Sombor.

 
Smotri su pored gradonačelnice grada Sombora Dušanke Golubović, prisustvovali predstavnici Policijske uprave Sombor, predstavnici javnih komunalnih preduzeća „Zelenilo“, „Čistoća“, „Prostor“ i „Vodokanal“, koji su, kao i prethodnih godina, uključeni u aktivnosti zimske službe.
 
Gradonačelnica Dušanka Golubović izrazila je zadovoljstvo viđenom opremom i tehnikom na smotri i izrazila očekivanja da će i ove godine služba reagovati pravovremeno i da će svi biti u pripravnosti kako nas sneg ne bi iznenadio. Gradska uprava je u saradnji sa komunalnim preduzećima, učinila sve da se i ovogodišnja zimska sezona dočeka što spremnije.
 
Služba će i ove godine održavati puteve po prioritetima, odnosno opštinske puteve i ulice u gradu, a u zavisnosti od potrebe biće čišćeni i putevi koji nisu u prioritetima, kao i prošle godine te će i sela biti pokrivena mehanizacijom kako bi im putevi bili očišćeni.
 
Na smotri zimske službe istaknuto je da su vozila ispravna, oprema montirana a so za posipanje ulica je u magacinu. Sve je spremno za predstojeću zimu .
 
Nakon što je na licu mesta izvršena provera vozila i opreme, predstavnici nadležnih institucija su konstatovali da se ovogodišnja zimska sezona dočekuje spremno.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar