Saopštenje o stanju bezbednosti saobraćaja - PU Sombor

SAOPŠTENJE O STANJU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRUČJU POLICIJSКE UPRAVE U SOMBORU U PERIODU OD 06.05. - 12.05.2019. GODINE

 
U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača. 
 
Na teritoriji grada Sombora evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
 
Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode.
 
U opštini Кula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede.
 
Napisano 37 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 343 prekršajna naloga. 
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar