Saopštenje o stanju bezbednosti saobraćaja na području PU Sombor

SAOPŠTENJE O STANJU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRUČJU

POLICIJSКE UPRAVE U SOMBORU 

U PERIODU OD 22.04. - 28.04.2019. GODINE

 

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 28 vozača. 

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Dvadesetdva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Кula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda.

Napisano 118 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 403 prekršajna naloga. 

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prvenstva prolaza.

 

Izvor foto: gradjevinarstvo.rs

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar