Rezultati sve vidljiviji: Komunalna preduzeća iz kulske opštine nastavljaju sa intenzivnim uređenjem

Radovi na mostiću i na stazi u ulici Maršala Tita se na opšte zadovoljstvo svih građana, polako privode kraju i ubrzo će biti u funkciji, a za šta je zaslužno JKP ,,Ruskom'' iz Ruskog Krstura.

 
U petak je JKP ,,Radnik'' iz Sivca, radi bolje preglednosti i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju  pokosilo pružne prelaze, a takođe su i raskrčivali raskrnice na kojima je smanjena vidljivost.
Dan posle, u subotu, ovo preduzeće je nastavilo sa košenjem šančeva, zelenih površina ispred napuštenih kuća, kao i sa sakupljanjem i odnošenjem granja i lišća. Pored toga obavljeno je i košenje oko železničke stanice u Novom Sivcu, kao i odnošenje šuta i zemlje sa napuštenih placeva.
 
 
U Kuli je takođe bilo radno tokom petka i subote. JKP ,,Komunalac'' je, u ulici Josipa Kramera, izvršilo košenje, kao i u blizini pružnih prelaza. Sem toga, počelo je i rakrčivanje rastinja pored Begejca u ulici Ive Lole Ribara i orezivanje granja u Lenjinovoj ulici, a nastavljeno je i uređenje igrališta na "Fragmentu" i postavljanje led osvetljenja u vidu reflektora na nadvožnjak prema Crvenki.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar