lokacija: Apatin
objavljeno: 07.06.2018.

Raspisan oglas za javno nadmetanje za davanje u zakup mesta za prodaju pića u okviru ARV

Saopštenja

Na osnovu odluke Organizacionog odbora 55. Apatinskih ribarskih večeri, Turistička organizacija „Apatin“ raspisala je oglas za javno nadmetanje za davanje u zakup mesta za prodaju pića.
 
Navedena prodajna mesta za točenje pića nalaze se na Trgu Nikola Tesla.

Izdaje se pet prodajnih mesta za točenje pića za period od 05. do 08. jula 2018. godine.

Početna cena prodajnog mesta iznosi: 50.000,00 dinara.


Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju pravna lica registrovana u APR-u za ugostiteljsku delatnost točenja pića, koji navedenu delatnost obavljaju na teritoriji opštine Apatin, uz dostavljene prijave do 19. juna 2018. godine.

Radno vreme prodajnih mesta je od 08:00 do 02:00 časa.

PRIJAVA MORA DA SADRŽI:

Osim dokaza o uplati depozita u vrednosti od 10.000,00 dinara, prijava sadrži redni broj iz oglasa za koji se lice prijavljuje, delatnost kojom se bavi i kontakt telefon.

Prijavu za učešće u javnom nadmetanju potrebno je podneti u prostorijama Turističke organizacije „ Apatin “, Petefi Šandora 2a Apatin.

Javno nadmetanje će se održati dana: 22. juna 2018. godine, u 12:00 časova u prostorijama Turističke organizacije Apatin, Petefi Šandora 2.

NAPOMENE:


Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju samo ona lica koja podnesu urednu prijavu.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju pravna lica registrovana u APR najkasnije 1. juna 2018. kao ugostitelji sa delatnošću točenja pića.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju pravna lica koja ugostiteljsku delatnost obavljaju na teritoriji opštine Apatin.

Licu koje ponudi najviši iznos zakupnine, a odustane od date ponude, uplaćeni iznos depozita neće biti vraćen.

Licu koje nije ostvarilo pravo na zakup prodajnog mesta, a učestvovalo je u javnom nadmetanju, iznos depozita biće vraćen u roku od tri dana od dana održavanja javnog nadmetanja.

Poslednji rok za podnošenje prijava je 19. jun 2018. godine (do 14 časova i 30 minuta).

Jedno pravno lice može da učestvuje najviše na dva nadmetanja i da zakupi najviše jedno prodajno mesto.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na telefonski broj 025/772-555 (od 08:00 do 14:00 časova).

Sve detalje o oglasu, prijavu za licitaciju i zahtev za postavljanje štanda možete pronaći OVDE.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su...

Povodom 54. Međunarodnog salona automobila koji se održava u Beogradu, Crédit Agricole Srbija pripemila je specijalnu ponudu auto...

U cilju unapređenja životnih i stambenih uslova romske populacije u neformalnim naseljima i kako bi se što više...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su Z. J. (1971) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje...

Radnici „Zelenila“ juče su nastavili sa uređenjem prostora oko nedavno izgrađene kružne saobraćajnice na ukrštanju Ulice Filipa Kljajića,...

Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o lišavanju slobode lica iz okoline Kule zbog zbog postojanja osnova...