Opština Kula: Bezbednost na prvom mestu-Ograđivanje placeva i krčenje rastinja u blizini saobraćajnica

Kako bi svoje mesto učinli vizuelno lepšim i bezbednijim, ali i zaštitili prostor i obezbedili građane koji prolaze ovim delom ulice JKP "VODOVOD" je postavio zaštitne ograde oko placeva koji su privatno vlasništvo ali se nalaze na delu javne površine.

Pored redovnih aktivnosti koje Javno komunalno preduzeće "Radnik" svakodnevno obavlja, posekli su rastinje u blizini saobraćajnica, sakupili i odvezli granje i pokosili zelenu površinu ispred napuštenih kuća.

 
I JKP "KOMUNALAC" radi na uređenju svog mesta. Pokošena je trava u glavnoj ulici Maršala Tita,od centra prema benzinskoj stanici, raskrčeno je šiblje i pokošena je zelena površina na ulazu u grad iz pravca Ruskog Krstura. Takođe u parku kod železničke stanice je počišćeno lišće, a nastavljeno je i sa sortiranjem PET ambalaže.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar