Održavanje zelene oaze u Somboru

JKP “Zelenilo” Sombor prethodnih dana vršilo je poslove na uređenju i održavanju Parka Ive  Lole Ribara, kraj železničke stanice. 

Radnice “Zelenila” orezivale su podrast na stablima i ukrasnom zelenilu, posečeno granje složeno je na gomile koje su potom, odvozila teretna vozila gradskog komunalnog preduzeća.
 
Prvi gradski park podignut pored železničke stanice Sombor 1870. g. ukupne je površine za održavanje od nešto više od 30.000 kvadrata. Uz Park u Karađorđevoj ulici, u kojem su smešteni i  kompleksi terena TK “Žak”, “Zelenilo” održava i Park heroja, (19.304 m2), Park Selenča (4.554 m2), kao i Park 29. novembra (kod “logora”), površine za održavanje od 8.320 m2.
 
 
Cvećarke somborskog “Zelenila” aktivnosti su nastavile u centru grada, gde su  juče otpočele sa održavanjem ukrasnih i cvetnih površina. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar