lokacija: Sombor
objavljeno: 20.07.2018.

Održavanje zelene oaze u Somboru

Saopštenja

JKP “Zelenilo” Sombor prethodnih dana vršilo je poslove na uređenju i održavanju Parka Ive  Lole Ribara, kraj železničke stanice. 

Radnice “Zelenila” orezivale su podrast na stablima i ukrasnom zelenilu, posečeno granje složeno je na gomile koje su potom, odvozila teretna vozila gradskog komunalnog preduzeća.
 
Prvi gradski park podignut pored železničke stanice Sombor 1870. g. ukupne je površine za održavanje od nešto više od 30.000 kvadrata. Uz Park u Karađorđevoj ulici, u kojem su smešteni i  kompleksi terena TK “Žak”, “Zelenilo” održava i Park heroja, (19.304 m2), Park Selenča (4.554 m2), kao i Park 29. novembra (kod “logora”), površine za održavanje od 8.320 m2.
 
 
Cvećarke somborskog “Zelenila” aktivnosti su nastavile u centru grada, gde su  juče otpočele sa održavanjem ukrasnih i cvetnih površina. 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Policijska uprava u Somboru apeluje na građane da za vreme predstojećih praznika, obzirom na očekivan povećan intenzitet saobraćaja, budu savesni...

Crveni krst Apatin će u petak, 21. decembra, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine iz Novog...

JКP „Prostor“ Sombor, na zahtev zainteresovanog fizičkog ili pravnog lica, donosi odobrenje za isticanje plakata, objava, oglasa, obaveštenja...

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je...

Sneg koji je počeo da pada u petak oko 14 sati popodne, i do nedelje pre podne napadao...

U toku noći između srede i četvrtka u užem centru grada je zapaljeno 5 kontejnera.  Uzrok paljenja je...