Održavanje javne rasvete: Zelenilo dnevno  zameni i do 30 uličnih sijalica

Odeljenje javne rasvete JKP „Zelenilo“ Sombor tokom ovih vrelih, letnjih dana realizuje i više od stotinu ozbiljnijih intervencija mesečno. 

Prema rečima Aleksandra Karalića, šefa Odeljenja, dnevno imaju od 3 do 5 većih intervencija, a događa se da zamene i do 30 neispravnih sijalica u toku dana.
Najteže je kad tokom nevremena, dođe do kvara na javnoj rasveti, neretko i u celim ulicama, a ponekad se desi se i da grane urasle u ulične provodnike struje izazovu kvar.
 
Odeljenje održava javnu rasvetu u gradu Somboru, ali i u naseljenim mestima na teritoriji grada. U prethodnih mesec dana pohodili su svih 15, bez ijednog izuzetka.
 
Građani već znaju, ali nije zgoreg ponoviti: prijava kvara na javnoj rasveti vrši se u njihovim Mesnim zajednicama, odnosno, putem telefona u „Zelenilu“, (418-948, lok. 131), ili elektronskim putem na mejlove gradskog komunalnog preduzeća javna. [email protected], i [email protected];
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar