Novo autobusko stajalište na Apatinskom putu

Radnici JKP „Prostor“ Sombor, u skladu sa planom izvođenja radova na rekonstrukciji autobuskih stajališta na području grada Sombora, završili su montažu i postavljanje novog autobuskog stajališta na Apatinskom putu.

Naime, u poslove upravljanja putevima, koje je Grad Sombor poverio JKP  „Prostor“ Sombor između ostalih spadaju i poslovi vezani za uređenje putnog pojasa, i autobuska stajališta kao sastavni deo putnog pojasa.
 
Novopostavljeno autobusko stajalište je modernog izgleda, prekriveno leksanom, sa drvenom klupom. Ovim autobuskim stajlištem građani grada Sombora, a pre svega putnici koji koriste usluge javnog prevoza „dobili“ su adekvatno autobusko stajalište.
 
Radnici JKP „Prostor” Sombor nastavljaju izradu i montažu autobuskih stajališta, a postavljanje istih biće po prethodno definisanom planu i prioritetima.
 
Izvor: JKP “Prostor” Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar