Novac za humanitarni turnir potrošen na alkohol

Opština Apatin oglasila se povodom saopštenja koje je objavio KMF ,,Apa-Futsal''. Opštinsko saopštenje vam prenosimo u celosti:

,,Povodom saopštenja КMF Apa Futsal u kome se navodi da je 30 hiljada dinara koje je opština Apatin uplatila ovom klubu za organizaciju humanitarnog turnira potrošeno na „majice za učesnike“ i „vodu i sokove“, javnosti dostavljamo na uvid račun koji su zastupnici КMF Apa Futsal podneli da bi opravdali dodeljena sredstva neposredno nakon održanog turnira.

Кao što se jasno vidi, sredstva su potrošena na kupovinu veće količine alkoholnih pića: 3 bureta piva, vino, gorki list – ukupno 97 litara alkohola.  Od 30 hiljada dinara koje je Opština obezbedila iz budžeta, 26 715 dinara je utrošeno na ovu „nabavku“. 
Molimo zastupnike КMF Apa Futsal da više ne obmanjuju javnost po pitanju utroška sredstava za humanitarni turnir.
Molimo ih da više ne zloupotrebljavaju pitanje humanitarne donacije u sopstvene političke svrhe. 
Lokalna samouprava se više neće oglašavati po ovom pitanju.
Međutim, moramo da naglasimo da ovakve neistine bacaju sumnju na celokupnu potrošnju sredstava dodeljenih ovom subjektu, a podsećamo javnost da je u  2018. i 2019. godini za ovaj klub iz budžeta odvojeno 749 911 dinara.''

Izvor i foto: Info služba opštine Apatin
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar