Neustupanje prava prvenstva prolaza najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda prošle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

 
Na teritoriji grada Sombora evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.
 
Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
 
Napisano 47 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 227 prekršajnih naloga.
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar