JKP Zelenilo Sombor uređuje zelene površine u selima

Radnici JKP „Zelenilo“ Sombor juče su počeli da vrše orezivanje krošnji drvoreda na javnim površinama u Kolutu. Prema informaciji dobijenoj u Savetu Mesne zajednice Kolut, najproblematičniji deo je ispred zgrade MZ, kao i u širem centru.

Tu je potrebno orezati veći broj stabala kod kojih je došlo do sušenja grana, one učestalo padaju pod udarima vetra i predstavljaju opasnost za prolaznike. 
Posao, za koji je uz motorne testere, korišćena i visinska platforma, potrajaće nekoliko dana bez prekida, zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, s obzirom na to da je promena vremena sa kišom i zahlađenjem najavljena za dane vikenda.
 
Kolut inače, raspolaže većim javnim površinama pod zelenilom, parkovskog tipa, na šta su meštani ponosni. Naravno, što je više zelenila, više je i posla na njegovom održavanju, kažu iz ovog preduzeća.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar