JKP Zelenilo Sombor u kampanji kosidbe javnih površina

Brže nego što se očekivalo, kosidba javnih zelenih površina otpočela je u Somboru punim intenzitetom. S obzirom na to da su joj vremenski uslovi i česte smene kišnih i sunčanih perioda itekako pogodovali, trava je za svega nekoliko dana, prosto „izdžikala“, ponegde i do dvadesetak cm.


To je bio povod da radnici „Zelenila“ sa svojim trimerima, kosačicama, traktorima sa mulčerima, krenu u borbu protiv zelene napasti, koja osvaja javne prostore gde god joj se ukaže prilika.


Prethodnih dana pokošene su najpre površine u centru grada, (unutar somborskih venaca), kao i Park heroja, da bi se danas nastavilo ulivnim ulicama ka vencima. Tri ekipe gradskog komunalnog preduzeća pokosile travu u Ulici Sonje Marinković, Podgoričkoj, na Staparskom putu i u Vojvođanskoj ulici.
Sutra je na redu Apatinski put, i tako redom, sve dok javne zelene površine ne budu dovedene u red, baš kako priliči gradu sa tradicijom održavanja zelenila kakvu Sombor odavno neguje.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar