Jedna saobraćajna nezgoda u Apatinu protekle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile teške i 13 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 14 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirana su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobilo teške i jedna osoba lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Osam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 102 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 433 prekršajna naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar