I dalje radno u Kuli: Komunalci vredni i tokom vikenda (FOTO)

JKP Vodovod Crvenka nastavio je u petak da sprovodi akcije uređenja javnih prostora u Crvenki. Obavljeno je trimerisanje korova i trave na groblju. Takođe, na novom naselju orezane su grane. Nakon uspešno obavljenog posla, predstavnici JKP Vodovod najavili su realizaciju novih akcija kojima će nastaviti da ulepšavaju javne prostore.

 
Istog dana, JKP „Ruskom“ obavio je košenje trave ispred napuštenih kuća u Partizanskoj ulici. Takođe su nastavljeni radovi u velikom parku gde je najpre orezano granje, nakon čega je obavljeno ravnanje zemlje i prostor je pripremljen za nove sadnice.
 
 
Ekipa JKP "Ruskom" je uz pomoć JKP "Vodovod" nastavila sa radovima u Kruščiću. Naime, radilo se na odgušivanju propusta, a menjale su se i cevi atmosferskih kanala.
 
 
U ulici Sonje Marinković koja vodi ka Malom Staparu, obavljeno je čišćenje i ulepšavanje javnih prostora ispred napuštenih objekata.. Uklonjeno je samoniklo rastinje, sakupljeno je i uklonjeno smeće, pokošena je trava na placevima ispred napuštenih kuća. Kontinuiranim sprovođenjem akcija ovog tipa skreće se pažnja na značaj očuvanja životne sredine i unapređenja zajedničkih životnih uslova, kako u estetskom tako i u funkcionalnom smislu.
 
 
Radnici JKP „Komunalac“ nastavili su košenje trave na više lokacija – u ulicama Vinogradska i Boška Buhe, kao i na potezu prema „Ribnjaku“. Takođe, izvršeno je i košenje između sadnica na lokaciji gde je vršeno pošumljavanje. Ujedno su i ekipe vodovoda nastavile sa ispiranjem mreže u ulici Jakova Ignjatovića, a nastavljeno je i sa izvođenjem radova kod stambenih zgrada u ulici Veljka Vlahovića.
 
 
JKP "RADNIK" iz Sivca subotu je provelo radno. Kosili su se zarasli placevi i parcele napuštenih kuća a bagerom se vršio se utovar i odnošenje šuta sa i zemlje sa istih. Krčilo se rastinje koje raste u šančevima i samoniklo rastinje na pojedinim mestima koje stvara problem za funkcionisanje saobraćaja. Takođe nastavilo se se košenje ulice Sonje Marinković koja vodi ka Malom Staparu.
 
 
Isto preduzeće dan kasnije je nastavilo da kosi ispred napuštenih kuća i to u ulicama Njegoševoj, Kosovskoj, 3. Candžačke brigade i Partizanskoj, a pored toga, radilo se na odvozu šuta na mestima gde su porušene kuće. Takođe, na mestima gde je uređivano sakuplja se smeće i odvoze se grane.
 
 
U međuvremenu, hidrant za ispiranje vodovodne mreže u ulici Ive Lole Ribara uništilo je za sada nepoznato vozilo. Slučaj je prijavljen policiji, a brzom intervencijom dežurne ekipe havarija je sanirana u najkraćem roku.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar