lokacija: Apatin
objavljeno: 13.03.2018.

Jedna saobraćajna nezgoda u toku prethodne nedelje na teritoriji opštine Apatin

Saopštenja
U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je zadobila teške i osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača. 
 
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba zadobilo lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.
 
Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. 
 
U opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. 
 
Napisano je 62 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 344 prekršajna naloga. 
 

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina i neustupanje prvenstva prolaza. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Odsek za lokalnu poresku administraciju opštinske uprave Apatin obaveštava poreske obveznike da je u toku dostavljanje rešenja poreza...

Opština Apatin je objavila oglas za prodaju 7 automobila u vlasništvu lokalne samouprave. Radi se o tri putnička...

Crveni krst Apatin i Služba za transfuziju krvi iz Sombora obaveštava sve davaoce krvi i ostale građane da...

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama...

Na osnovu pravilnika o uslovima za upis, prijem i ispis dece u Predškolsku ustanovu „Pčelica“ Apatin, u skladu...

„Uljarice-Bačka” d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom, skladištenjem, logistikom i proizvodnjom poljoprivrednih...