Crédit Agricole auto-krediti za Auto-moto fest u Nišu sa NKS od 3,99% godišnje
Lokacija: Srbija i svet
06.10.2018.

Crédit Agricole Srbija tradicionalno učestvuje na sajmu automobila u Nišu koji se održava od 5. do 7. oktobra u hali Čair. Svim posetiocima na raspolaganju su atraktivne ponude kredita za kupovinu novih vozila, kao i niz drugih pogodnosti.

U okviru specijalne sajamske ponude, Crédit Agricole banka ističe auto kredite indeksirane u evrima sa kamatnom stopom 3,99% godišnje uz rok otplate do 7 godina. Pored ove, na raspolaganju je i veoma povoljna ponuda dinarskih auto-kredita za koje nije potrebno obezbediti učešće. Ovo znači da klijenti mogu da kupe vozilo bez ikakvog inicijalnog troška, jednostavno podelivši cenu vozila na fiksne mesečne rate u dinarima.
Crédit Agricole Srbija je, u saradnji sa svojim partnerima, omogućila klijentima finansiranje vozila direktno u salonu, bez odlaska u Banku, i to uz još povoljnije uslove finansiranja.
Tačne kalkulacije za svaki pojedinačni slučaj i sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti na štandu Crédit Agricole Srbija u hali Čair ili pozivom kontakt centra na 0700 700 500.
                                                                                                                                                                                                                                                             
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar