Četiri saobraćajne nezgode u Kuli tokom prošle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača. 

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. 
 
Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.
 
U opštini Кula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Napisano je 30 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 264 prekršajna naloga. 

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar