Baza podataka za poljoprivrednike - Nova pogodnost za bolje informisanje

Obaveštavaju se svi poljoprivrednici i registrovana poljoprivredna gazdinstva da je u toku formiranje baze podataka poljoprivrednika sa teritorije opštine Apatin, sa ciljem lakšeg i boljeg informisanja, obaveštavanja i pružanja usluga vezanih za razvoj poljoprivrede, poljoprivredne proizvodnje i drugih informacija koje su od značaja za poljoprivrednike, stoji u saopštenju Opštinske uprave opštine Apatin.
 

Sastavni deo baze poljoprivrednika biće i SMS server kojim će se na mobilne telefone lica uvedenih u bazu poljoprivrednika slati SMS poruke/obaveštenja o konkursima, javnim pozivima, obukama, tribinama i svim drugim korisnim i relevantnim podacima za poljoprivredike.
 

Pozivaju se svi zainteresovani za upis u bazu poljoprivrednika opštine Apatin da popune zahtev i dostave ga na: mail [email protected] , ili lično u zgradu Opštinske uprave opštine Apatin, Srpskih vladara 29, kancelarija broj 11, stoji u dopisu.
 

Zahtev se može preuzeti sa sajta opštine Apatin ili uputiti mail za dostavu zahteva na [email protected], a formular se može preuzeti i lično u prostorijama Mesnih kancelarija i Mesnih zajednica i u zgradi Opštinske uprave opštine Apatin, Srpskih vladara 29, kancelarija broj 11.
 

Sve dodatne informacije zainteresovani poljoprivrednici mogu dobiti putem telefona 025/772-122 lokal 559, ili mejlom [email protected], a kontakt osoba je Željko Kiš, diplomirani inženjer poljoprivrede.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar