14 saobraćajnih nezgoda tokom prošle nedelje na teritoriji ZBO

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača. 

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i šest osoba lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.
 
Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
U opštini Кula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.
 
Napisano je 49 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 579 prekršajnih naloga. 
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza.
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar