lokacija: Sombor
objavljeno: 04.02.2019.

12 saobraćajnih nezgoda na teritoriji ZBO tokom prošle nedelje

Saopštenja

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača. 

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Šest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.
 
Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
U opštini Кula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
 
Napisana su 53 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 428 prekršajnih naloga. 
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda su nepropisne radnje vozilom.
 
 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Sombor ove nedelje posreduje za sledeća radna mesta:

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je...

U Sonti će u utorak, 16. aprila, doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u periodu od 15:00...

Isplata posebne novčane naknade za mart mesec 2019. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje je isplanirala za danas, 15....

Policijska uprava u Somboru obaveštava građane da u narednom periodu zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša mogu...

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su...