12 saobraćajnih nezgoda na teritoriji ZBO tokom prošle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača. 

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Šest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.
 
Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
U opštini Кula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
 
Napisana su 53 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 428 prekršajnih naloga. 
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda su nepropisne radnje vozilom.
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar