10 saobraćajnih nezgoda na teritoriji ZBO tokom prošle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača. 

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.
 
Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda.
 
U opštini Кula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
 
Napisano je 48 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 426 prekršajnih naloga. 
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar